Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Căutăm distribuitori!
Căutăm parteneri pentru comercializarea casetei de jaluzele și sistemul de jaluzele B-REKORD®.
În cazul în care v-am stârnit interesul, vă rugăm să ne contactați la adresele de contact de mai jos:
Baltavári Redőny Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Borszéki u. 9. | +36 20 531 1008 | info@b-rekord.eu | www.baltavariredony.hu

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Am elaborat buiandrugul nostru cu casetă pentru jaluzele                      învățând din proprietățile dezavantajoase ale jaluzelelor noastre "cu casetă mini mascată"!    
Problemele frecvente... Jaluzea cu casetă mini mascată pentru buiandrugi în trepte Buiandrug cu casetă pentru jaluzea B-Rekord® Și soluțiile oferite de noi:
Pentru realizarea jaluzelelor cu casetă mini mascată este necesar de o corelare continuă al sarcinilor proiectantului, al zidarului, al geamgiului și al persoanei, care montează jaluzeaua. rajz1 rajz2 Utilizarea lui este simplă: B-REKORD® așezată pe perete trebuie umplut cu beton, prin acesta obținem buiandrugul. După montarea ferestrelor și ușilor și după tencuiala și colorarea exterioară poate fi montat jaluzeaua.
Buiandrugul în trepte reduce considerabil posibilitatea termoizolației în spatele casetei jaluzelei. Rezultatul va fi totdeauna: punte termică! Datorită materialului omogen de EPS al B-REKORD®-ului se obține cea mai bună termoizolație.
Având în vedere, că partea superioară al ușilor sau ferestrelor totdeauna trebuie izolată, fixarea superioară al acestora devine imposibil.

Profilul din aluminiu al nervurii B-REKORD®-ului asigură o posibilitate sigură de fixare pentru ferestre și uși.

Acest tip de casetă pentru jaluzea poate fi montat doar pe ușă sau pe fereastră, partea inferioară al jaluzelei transmite sarcina asupra acestora, iar mișcarea acestuia poate cauza fisurarea tencuielii.

Sarcina creată de jaluzea este transferată pe pereți portanți de betonul buiandrugului de pe capătul B-REKORD®-ului.

   
Caseta jaluzelei are aceeași lățime ca și ușile sau ferestrele, discul chingii va fi în fața ferestrei, de aceea chinga poate fi introdusă doar prin găurire, în colțul ferestrei.

Canalul chingii al B-REKORD®-ului așezat pe pereți trece de falțul peretelui, garniturile și introducerea chingii va fi amplasată acolo. Chinga pătrunde în spațiul de locuit prin peretele.

Datorită garniturilor interioare ale casetei jaluzelei poate fi utilizat doar șina de ghidare de 53 de mm cu "spațiu mort", care va acoperi suprafața aferentă din geam.

Datorită acestui aspect în exterior este de ajuns să montăm o șină de ghidaj de 29 de mm.

Caseta jaluzelei montată pe durata construcției poate fi zidită la termoizolarea falțurilor, prin acesta dispozitivul devine nedemontabilă! Jaluzeaua și capacul de montare pentru B-REKORD® este confecționat la dimensiunea falțului deja executat.
Deținătorul mărcii B-REKORD® și producătorul: Baltavári Redőny Kft.
www.baltavariredony.hu